Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Hirdetmények megjelentetése

A közbeszerzési eljárások nyilvánossága garanciális jelentőségű. A Kbt. így előírja a hirdetmények közzétételét uniós értékhatárokat elérő értékű közbeszerzések esetén az Európai Unió Hivatalos Lapjában, uniós értékhatárok alatt a Közbeszerzési Értesítőben. A Közbeszerzési Értesítőben tájékoztató jelleggel megjelennek azok a hirdetmények is, melyek az Európai Unió Hivatalos Lapjában közzétételre kerültek.

← vissza az alfogalmakhoz

Közbeszerzési Értesítő

A Közbeszerzési Értesítő – a Közbeszerzési Hatóság hivatalos lapja – 2008. július 1. óta kizárólag elektronikus formában jelenik meg a Közbeszerzési Hatóság honlapján. A Közbeszerzési Hatóság állítja össze és kezeli a Közbeszerzési Értesítő egyes lapszámainak tartalmát, valamint gondoskodik azok hivatalos és hiteles változatban, elektronikus úton történő közzétételéről. A Közbeszerzési Értesítő minden munkanapon megjelenik, és a http://www.kozbeszerzes.hu/ertesito/ oldalon érhető el közvetlenül, díjmentesen.

A hirdetményeket ajánlatkérőknek a Közbeszerzési Hatóság Elektronikus Hirdetménykezelő Rendszerében (EHR) kell benyújtani. Az uniós hirdetményeket a Közbeszerzési Hatóság adja fel az EU Hivatalos Lapjának (TED) közzétételre. A TED-nek feladott hirdetmények tájékoztató jelleggel kerülnek közzétételre a Közbeszerzési Értesítőben, míg a nemzeti hirdetmények kizárólag a Közbeszerzési Értesítőben kerülnek közzétételre.