Közbeszerzési Hatóság

A Közbeszerzési Hatóság autonóm államigazgatási szervként elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás mellett. Évek óta rendszeresen szervezünk adománygyűjtéseket, jótékonysági megmozdulásokat, és munkatársaink közül többen is önkéntes munkájukkal is segítik a rászorulókat. Karitatív tevékenységünk középpontjában elsősorban határainkon innen és túl élő gyermekek állnak, és természetesen szívesen együttműködünk egyházi és civil szervezetekkel egy-egy jó ügy érdekében.

Helyi iskola szépítésében serénykednek a Közbeszerzési Hatóság munkatársai

A Közbeszerzési Hatóság évről évre egyre több jótékonysági programmal segíti a helyi közösségeket. Az elkötelezett társadalmi szerepvállalás jegyében a Hatóság munkatársai idén augusztusban a budapesti Szabó Lőrinc Kéttannyelvű Általános Iskola és Gimnázium tanévkezdés előtti karbantartási munkálataiban vettek részt.

Rászoruló gyermekek karácsonyát teszi szebbé a Közbeszerzési Hatóság

Második alkalommal gyűjt adventi adományokat a Dévai Szent Ferenc alapítvány szászvárosi gyermekotthonának, a Szent Erzsébet Gyermekotthonnak a Közbeszerzési Hatóság. Az alapítványt 1992-ben Böjte Csaba alapította és azóta is vezeti, a ferences szerzetes munkásságát többek között a Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztjével és Európai Polgári Díjjal is elismerték. A Hatóság célja volt, hogy szebbé tegye a rászoruló gyermekek karácsonyát. A főleg tisztítószerekből, ruhákból és játékokból álló adományokat december 7-én adták át az intézménynek, ahol nagy örömmel fogadták a felajánlásokat.