Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Publikus Core

A Közbeszerzési Hatóság tájékoztatója a veszélyhelyzettel összefüggésben

A Közbeszerzési Hatóság veszélyhelyzet elrendelésével összefüggő egyes kérdésekről szóló tájékoztatója további kérdésekkel és válaszokkal bővült 2020. április 16. napján

A Közbeszerzési Hatóságnak a veszélyhelyzettel összefüggésben érkezett, gyakran felmerülő megkeresésekkel kapcsolatban közzétett tájékoztatója további kérdésekkel és válaszokkal bővült, amelyeket külön kiemelve találhatnak meg az érdeklődők. A tájékoztató elérhető mellékletben.

Budapest, 2020.április 16.

A Közbeszerzési Hatóság veszélyhelyzet elrendelésével összefüggő egyes kérdésekről szóló tájékoztatója további kérdésekkel bővült 2020. április 9. napján.

A Közbeszerzési Hatóságnak a veszélyhelyzettel összefüggésben érkezett, gyakran felmerülő megkeresésekkel kapcsolatban közzétett tájékoztatója további kérdésekkel bővült, melyeket külön kiemelve találhatnak meg az érdeklődők. A tájékoztató elérhető mellékletben.

Budapest, 2020.április 9.

A Közbeszerzési Hatóság veszélyhelyzet elrendelésével összefüggő egyes kérdésekről szóló tájékoztatója további kérdésekkel bővült

A Közbeszerzési Hatóság a 48/2020. (III. 19.) Korm. rendeletnek a koronavírus elleni védekezéssel összefüggő beszerzések szabályaival és a Közbeszerzési Hatósághoz a veszélyhelyzettel összefüggésben érkezett, gyakran felmerülő megkeresésekkel összefüggésben tájékoztatót tett közzé, mely további kérdésekkel bővült. A tájékoztató elérhető mellékletben.

Budapest, 2020.március 31.

A Közbeszerzési Hatóság tájékoztatója a veszélyhelyzettel összefüggésben

A Közbeszerzési Hatóság tájékoztatja a jogalkalmazókat, hogy a 48/2020. (III. 19.) Korm. rendelet 4. §-a 2020. március 20. napjától kezdődő hatállyal rögzíti a koronavírus elleni védekezéssel összefüggő beszerzések szabályait. A rendelet szabályaival és a Közbeszerzési Hatósághoz a veszélyhelyzettel összefüggésben érkezett, gyakran felmerülő megkeresésekkel összefüggésben a Hatóság tájékoztatót tett közzé, mely elérhető mellékletben.

Budapest, 2020.március 20.