Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] A Közbeszerzések Tanácsa Elnökének tájékoztatója a közbeszerzési referens szakképzést folytató oktató intézményeknek, vizsgaszervezőknek, oktatóknak és vizsgaelnököknek 2007. október 25-én tartandó egynapos továbbképzésről

KÉ 2007. évi 117. szám; 2007. október 12.

Amint arra a 2007. szeptember 10-i Elnöki tájékoztatóban (KÉ 2007. évi 103. szám) felhívtam a figyelmet, a szakképzés általános szerkezeti átalakításából adódó követelmények érvényesítése érdekében megtörtént a szakképesítések – közöttük a közbeszerzési referens szakképesítés – szakmai és vizsgakövetelményének átalakítása, és ezzel összefüggésben a szakmai vizsgáztatás szabályainak felülvizsgálata.

Figyelemmel arra, hogy az új szvk. 2007. október 1-jén hatályba lépett, a zökkenőmentes váltás biztosítása érdekében a közbeszerzési referens-képzésben érdekelt oktató és vizsgaszervező intézmények, valamint vizsgaelnökök, továbbá a jogot és közbeszerzést oktató kollegák számára a Közbeszerzések Tanácsa a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézettel (NSZFI), valamint a Gazdasági Versenyhivatallal (GVH) együttműködve 2007. október 25-én továbbképzést szervez.

A délelőtt folyamán Modláné Görgényi Ildikó, az NSZFI főigazgató-helyettese, illetve Binder József, az NSZFI képzés- és vizsga-nyilvántartási irodájának vezetője ad tájékoztatást az aktuális változásokról, és mód nyílik a közbeszerzési referens- képzések eddigi tapasztalatainak megvitatására is.

A délután során a GVH munkatársai által készített, a közbeszerzések versenyjogi vonatkozásait ismertető tananyag bemutatására kerül sor. A tananyag elősegítheti ezen ismereteknek a közbeszerzési referens-képzés keretében történő megfelelő színvonalú átadását, éppen ezért a rendezvény ezen részére a jogot és közbeszerzést oktató előadókat is várjuk.

A közbeszerzési referens-képzés és vizsgáztatás megfelelő színvonalának biztosítása érdekében számítunk az érintettek részvételére.

A továbbképzésre 2007. október 15-éig lehet jelentkezni, a rendezvényen való részvétel ingyenes.