Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] A Közbeszerzések Tanácsa Elnökének tájékoztatója a „A hivatalos közbeszerzési tanácsadók közbeszerzési eljárások lefolytatásában történő részvételének tapasztalatairól” című kérdőívről

KÉ 2007. évi 126. szám; 2007. november 7.

Felhívjuk a hivatalos közbeszerzési tanácsadók figyelmét, hogy a Közbeszerzések Tanácsa (a továbbiakban: Tanács) a tanácsadók közbeszerzési eljárások lefolytatása során szerzett gyakorlati tapasztalatainak felmérése érdekében „A hivatalos közbeszerzési tanácsadók közbeszerzési eljárások lefolytatásában történő részvételének tapasztalatairól” címmel kérdőívet tesz közzé.

A Tanács célja, hogy a beérkezett vélemények alapján átfogó képet nyerjen a hivatalos közbeszerzési tanácsadói jogintézménnyel kapcsolatban a tanácsadók által szerzett gyakorlati tapasztalatokról, mely alapján – indokolt esetben – a jogintézmény hatékonyságának fokozása érdekében javaslatok kerülhetnek megfogalmazásra.

Előzőekre tekintettel ezúton tájékoztatjuk a hivatalos közbeszerzési tanácsadókat arról, hogy a kérdőív a Tanács www.kozbeszerzes.hu honlapjának nyitóoldalán és a Közbeszerzések Tanácsa elnökének tájékoztatói körében is elérhető. Kérjük, hogy a kitöltött kérdőívet a kozbeszerzesi.tanacsadok@kozbeszerzesek-tanacsa.hu e-mail címre, illetve a 06-1-336-7723 fax-számra vagy a 1024 Budapest, Margit krt. 85. postai címre a Közbeszerzések Tanácsa Titkársága Nemzetközi és Oktatási Osztályának címezve szíveskedjenek eljuttatni.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kérdőív válaszadási határideje 2007. november 30-a.

Bízunk benne, hogy a kérdőív kitöltésével segítik munkákat!