Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Szignalizáció

A hirdetmény-ellenőrzési tevékenység körében – a közbeszerzési eljárások mihamarabbi lefolytatása érdekében – a Hirdetményminta rendelet 12. § (6) bekezdésének előírása alapján, amennyiben a megküldött hirdetmény – az akár többkörös – hiánypótlást követően továbbra sem felel meg a közbeszerzésekkel kapcsolatos jogszabályoknak, a Hatóság a hirdetményt az ajánlatkérő által megküldött tartalommal teszi közzé. A Közbeszerzési Hatóság szignalizáció keretében rendelkezik azonban azokkal a jogkörökkel, amelyek alapján fel tud lépni a hiánypótláson átesett, de továbbra is jogsértő hirdetmények közzétételét kérő ajánlatkérőkkel szemben.

A Közbeszerzési Hatóság elnökének 5/2023. (XII. 21.) KH utasítása a hirdetmények vizsgálata kapcsán a Döntőbizottság jogorvoslati eljárásának hivatalbóli kezdeményezésének rendjéről elérhető a Hivatalos Értesítő 2023. évi 63. számában vagy letölthető alább.


LETÖLTÉS