Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

A Közbeszerzési Hatóság pályázati felhívása a Közbeszerzési Nívódíj - 2019 elnyerésére

A Közbeszerzési Hatóság a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szakmai támogatásával nyilvános pályázatot hirdet a Közbeszerzési Hatóság elnökének a Közbeszerzési Nívódíj alapításáról és adományozásáról szóló 1/2018. (V.4.) KH utasítása alapján a Közbeszerzési Nívódíj – 2019 (a továbbiakban: Nívódíj) elnyerésére, melynek célja a kiemelkedő színvonalú, innovációs szempontokat érvényesítő közbeszerzési szakmai teljesítmény elismerése.

Pályázni olyan 2014. január 1. napján vagy azt követően indított és eredményesen lefolytatott közbeszerzési eljárással lehet, melynek során a pályázó innovációs célokat előmozdító szempontokat érvényesített, és azok megvalósításra kerültek.

A pályázatot olyan szervezet vagy személy nyújthatja be, amely 2014. január 1. napján vagy azt követően indított és eredményesen lefolytatott közbeszerzési eljárása során a mindenkor hatályos közbeszerzési törvény alapján ajánlatkérőnek minősült. Egy pályázó több pályázatot is benyújthat.

A pályázat három kategóriában kerül meghirdetésre, a következők szerint:

1. árubeszerzés,

2. szolgáltatás-megrendelés és

3. építési beruházás.

A benyújtott pályázatok értékelését követően minden kategóriában legfeljebb három helyezett kerül díjazásra. A pályázaton díjazottak a Nívódíj odaítélését igazoló oklevélben, valamint emlékplakettben részesülnek. A Nívódíj átadására ünnepélyes keretek között kerül sor.

A pályázat beadásának (postai feladásának) határideje: 2019. november 29.

A pályázatok elbírálásának határideje: 2019. december 9.

2019. augusztus 1.