Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

A KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A KÖZBESZERZÉSI NÍVÓDÍJ - 2018 ELNYERÉSÉRE

A Közbeszerzési Hatóság a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szakmai támogatásával nyilvános pályázatot hirdet a Közbeszerzési Nívódíj - 2018 elnyerésére, melynek célja a kiemelkedő színvonalú, fenntarthatósági szempontokat érvényesítő közbeszerzési szakmai teljesítmény elismerése.

Pályázni olyan 2014. január 1. napján vagy azt követően indított és eredményesen lefolytatott közbeszerzési eljárással lehet, melynek során a pályázó fenntarthatósági megfontolásokat, így környezetvédelmi, szociális vagy innovációs célokat előmozdító szempontokat érvényesített, és azok megvalósításra kerültek.

A pályázatot olyan szervezet vagy személy nyújthatja be, amely 2014. január 1. napján vagy azt követően indított és eredményesen lefolytatott közbeszerzési eljárása során a mindenkor hatályos közbeszerzési törvény alapján ajánlatkérőnek minősült. Egy pályázó több pályázatot is benyújthat.

A pályázat három kategóriában kerül meghirdetésre, a következők szerint:

  • árubeszerzés,
  • szolgáltatás-megrendelés és
  • építési beruházás.

Előzőekben felsorolt kategóriákon belül három-három alkategóriában lehet pályázatot benyújtani:

  • szociális,
  • környezetvédelmi (zöld), vagy
  • innovációs szempontokat érvényesítő közbeszerzési eljárással.

A benyújtott pályázatok értékelését követően minden kategóriában három helyezett kerül díjazásra. A pályázaton díjazottak a Nívódíj odaítélését igazoló oklevélben, valamint emlékplakettben részesülnek. A Nívódíj átadására ünnepélyes keretek között kerül sor.

A pályázat beadásának (postai feladásának) határideje: 2018. október 30.

A pályázatok elbírálásának határideje: 2018. november 30.

Ünnepélyes díjátadó tervezett időpontja: 2018. december 4.