Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Workshop: Életciklusköltség-számítási (LCC) segédletek alkalmazása a közbeszerzési gyakorlatban

Az OECD a Miniszterelnökség Közbeszerzési Felügyeletért Felelős Helyettes Államtitkársága közreműködésével workshop-ot szervez az Életciklusköltség-számítási (LCC) segédletek alkalmazása témában.

A rendezvény keretében "A zöld közbeszerzés előmozdítása Magyarországon, különös tekintettel az életciklusköltség-számításra" című, Magyarország és az OECD együttműködésével, az Európai Unió Technikai Támogatási Eszközének finanszírozásával megvalósuló projekt részeként, gyakorlat-orientált workshop-okon ismerhetik meg az érdeklődők a projekt keretében, három beszerzési tárgykörre kidolgozott LCC számítási segédletek (Excel) és a kapcsolódó Felhasználói útmutatók gyakorlati alkalmazását.

A workshop-okon röviden bemutatjuk az életciklusköltség-számítás (LCC) lényegét, a számítási segédlet (Excel) felépítését és előkészítését az eljárásra. Áttekintjük a figyelembe vett költségkategóriákat, meghatározásuk módját és a segédlet által kínált opciókat. Bemutatjuk az ajánlatkérők és az ajánlattevők által kitöltendő input adatokat és alátámasztásuk módját, valamint az eredmények értelmezését és összehasonlítását.

A workshop elsődleges célcsoportja: a projekttel érintett tárgykörökhöz kapcsolódó közbeszerzésekkel foglalkozó szakemberek.

Időpontok:

  • Víz, szennyvíz szivattyúk és kapcsolódó berendezések - 2023. október 4. 9:00-12:00
  • Beteg közeli (POC) orvostechnikai eszközök - 2023. október 5. 9:00-12:00
  • Közvilágítás fejlesztése és korszerűsítése - 2023. október 20. 9:00-12:00

Helyszín: Miniszterelnökség, 1062 Budapest, Andrássy út 70.

A rendezvényeken a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Mivel a férőhelyek száma korlátozott, kérjük, hogy mielőbb jelezze részvételi szándékát az alábbi linken elérhető űrlap kitöltésével.

LCC workshop regisztráció 2023