Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Vizsgaelnöki pályázati felhívás

A közbeszerzési referens szakképesítés tekintetében érdekeltek szíves figyelmébe ajánljuk az Országos szakmai vizsgaelnöki névjegyzékbe történő felvétel lehetőségét a közbeszerzési referens szakképesítés vonatkozásában .

A közbeszerzési referens szakképesítés tekintetében érdekeltek szíves figyelmébe ajánljuk, hogy nyilvános pályázati felhívás került meghirdetésre az Országos szakmai vizsgaelnöki névjegyzékbe történő felvételre, a névjegyzékbe vétel meghosszabbítására, illetve a jogosultság módosítására, kiegészítésére a közbeszerzési referens szakképesítés vonatkozásában. A pályázatok folyamatosan benyújthatók, a júniusban sorra kerülő bírálat alkalmával a 2013. május 24-éig beérkezett pályázatok kerülnek elbírálásra. Tájékoztatásul jelezzük, hogy a pályázati felhívással összefüggésben Elnöki tájékoztató is közzétételre került.

A pályázati felhívás letölthető a Közbeszerzési Hatóság honlapjának, www.kozbeszerzes.hu Közbeszerzési oktatás/Közbeszerzési referensképzés menüpontjából.