Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Változás a szavazásban - technikai információk a konferenciához

Tisztelt Jelentkezők!

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a Webex rendszer fejlesztésének következtében az online rendezvényeinken történő jelenlétüket igazoló szavazás menete megváltozik. Az online konferenciához kapcsolódó szavazás a továbbiakban a Slido weboldalán keresztül fog történni.

A szavazáshoz való csatlakozási linket a konferenciához (a Webex felülethez) történő csatlakozási linkkel együtt, ugyanazon emailben fogjuk Önöknek kiküldeni március 2-án. (Egy emailben tehát két linket kapnak majd.) Kérjük, hogy a rendezvényhez történt csatlakozás után egy külön ablakban nyissák meg a Slido oldalát is, és a konferencia időtartama alatt azt ne zárják be. A belépéshez kérjük, hogy szíveskedjenek a regisztrációkor megadott email címet és valós nevüket használni, hogy a tanulmányi pontokkal kapcsolatos adminisztrációkor a leadott szavazataikat figyelembe tudjuk venni.

Amikor szavazásra kérjük majd fel Önöket, kérjük lépjenek át a már megnyitott Slido alkalmazásba, ekkor fog csak ugyanis a tesztkérdés láthatóvá válni.

Kérjük, hogy amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, forduljanak bizalommal Kollégáinkhoz a 06 1 882 8647-es telefonszámon vagy a konferencia@kt.hu email címen.