Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Valódi segítség a jogalkalmazóknak – további funkciókkal bővül a Napi Közbeszerzés

„Hasznos segédeszköz a sikeres közbeszerzéshez”- így hivatkozott cikkében a hirado.hu a  Közbeszerzési Hatóság ingyenes telefonos alkalmazására.

A Közbeszerzési Hatóság 2017 májusában indította útjára új kommunikációs csatornáját, a Napi Közbeszerzés elnevezésű telefonos applikációt, melyet azóta több mint 4500 felhasználó töltött le.

Az ingyenesen letölthető alkalmazás számos funkciójával áttekinthető rendszerben és közérthető formában tárja az érdeklődők elé a közbeszerzéssel kapcsolatos naprakész szabályokat, alapvető tudnivalókat, egyúttal gyakorlati segítséget nyújt az ajánlatkérőknek a közbeszerzési eljárások eredményes lebonyolításához, az ajánlattevőknek a sikeres ajánlattételhez. Mindezen információkról napi rendszerességgel „push” üzenet érkezik az adott menüpontra feliratkozóknak.

Az applikáció célja a felhasználók széleskörű tájékoztatása, valamint segítségnyújtás a sikeres közbeszerzési eljárások lebonyolításához. Ennek érdekében a Hatóság lehetőséget biztosít más érdekelt szervezetek számára is, hogy közzétegyék a szakterületet érintő tartalmaikat.

Az alkalmazás folyamatosan fejlesztés alatt áll, hogy minél jobban igazodjon a felhasználói igényekhez, ennek megfelelően ez év első felében további 3 új szolgáltató funkció kerül bevezetésre:

  • A kereső funkció kibővítésével a felhasználók a www.kozbeszerzes.hu online felülethez hasonlóan előre beállított paraméterek alapján kereshetnek a hirdetmények között;
  • Elindul az ún. „Menedzser Értesítő” menüpont, amely azonnali értesítést küld a feliratkozó ajánlattevőknek a számukra releváns eljárások megindulásáról;
  • A fejlesztés irányvonala szerint a jövőben az ajánlatkérők értesítést kapnak majd a feladott hirdetményük megjelenéséről is.