Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Üzemszünet rendszerfrissítés miatt

A Hatóság online elérhető rendszerei közül a Közbeszerzési Adatbázis (KBA) frissítésre kerül. Technikai okok miatt ezért a KBA, valamint a Központi Bejelentkező modul (KBEJ) és az Elektronikus Hirdetménykezelő Rendszer (EHR) 2013. december 13-án előreláthatólag 14.00 – 18.00 közötti időpontban nem lesznek elérhetők. Tájékoztatjuk továbbá az ajánlatkérőket és a megbízott képviselőket, hogy a KBA-ban az annak 2012. szeptember 24-i indulását megelőző időszakára nézve olyan kiegészítő adatbetöltést hajtunk végre, aminek eredményeként új (ún. migrált) eljárások lesznek elérhetők a dokumentumok feltöltésekor, illetve hirdetmények feladásakor az előzmények megadásához*.

Az üzemszünetért szíves megértésüket kérjük.

* A betöltéshez olyan, az eljárás eredményéről közzétett hirdetmények adatait használtuk fel, amelyek különböző okok miatt a KBA 2012 szeptember 24-i indulását megelőző, 2010. január 1. – 2012. szeptember 24. közötti időszakra végrehajtott migrációból kimaradtak. Az új „MGR2” kezdetű eljárás azonosítókban az említett tájékoztatók KÉ számai fognak szerepelni. Néhány esetben előfordulhat, hogy az adatbetöltéssel tartalmilag ugyanazon közbeszerzési eljárás 2 különböző azonosítószámon is szerepelni fog a KBA-ban. A dokumentumok feltöltésekor, illetve hirdetmény feladásakor az előzmények megjelölésénél mindez azonban reményeink szerint nem okoz kellemetlenséget; ilyen esetben célszerű ugyanakkor minden további feltöltéskor következetesen ugyanazt az előzményt kiválasztani. (Így pl. ha eljáráshoz kapcsolódó hirdetmény feladásakor az ajánlatkérő már a korábbiakban megjelölt egy adott eljárást előzményként, majd ugyanehhez pl. szerződés feltöltése szükséges, akkor feltöltéskor a hirdetménynél is használt eljárást érdemes kiválasztani, hogy a közbeszerzéssel kapcsolatos információk áttekinthetők legyenek. Az új adatbetöltéssel esetlegesen létrehozott, tartalmilag duplikált eljárást ilyenkor figyelmen kívül lehet hagyni.)