Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Üzemszünet EHR-rendszerfrissítés miatt

A hirdetményfeladó rendszer (EHR) október 24-én 8.00 8.30 között frissítésre kerül, melynek során automatikus űrlapellenőrzési funkciók lépnek életbe egyes hirdetménymintáknál.

Ezúton értesítjük az Elektronikus Hirdetménykezelő Rendszer (EHR) felhasználóit, hogy a rendszer frissítés miatt október 24-én előreláthatólag 8.00 – 8.30 között nem lesz elérhető. Tájékoztatjuk továbbá az ajánlatkérőket és a megbízott képviselőket, hogy a rendszerben automatikus űrlapellenőrzési funkciók lépnek életbe az alábbi, eljárás eredményéről szóló tájékoztató hirdetménytípusok esetén:

  • az 5/2009. (III. 31.) IRM rendelet szerinti 1. sz. melléklet
  • az 5/2009. (III. 31.) IRM rendelet szerinti 2. sz. melléklet
  • a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelet szerinti 1. sz. melléklet
  • a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelet szerinti 2. sz. melléklet
  • a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet szerinti 1. sz. melléklet
  • a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet szerinti 2. sz. melléklet
  • a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet szerinti 1. sz. melléklet, 2013. július 1-től alkalmazandó minta
  • a 842/2011/EU rendelet szerinti III. űrlap
  • a 842/2011/EU rendelet szerinti VI. űrlap

Az űrlapellenőrzés azt jelenti, hogy a hirdetmény feladása mindaddig nem lehetséges, ameddig a rendszer által jelzett hibák javítása meg nem történik.

Kérjük, amennyiben az ellenőrzéssel kapcsolatban hibás működést észlel, a kitöltés és a vélelmezett probléma pontos leírásával, célszerűen a hirdetmény, vagy a hirdetményről és a hibaüzenetekről készített képernyőképek megküldésével* jelezze azt az urlap (kukac) kt.hu címre. Munkatársaink megvizsgálják a bejelentéseket, és rövid időn belül tájékoztatást adnak az ellenőrzés eredményéről.

*Az ellenőrzés – az előzőekben írtak szerint – hiba esetén megakadályozza a hirdetmény feladását. Mivel a hirdetmény a feladás előtt még nem rendelkezik KÉ-számmal, a hiba bejelentésekor erre a felhasználó nem tud hivatkozni. A hiba bejelentését megelőzően ezért egyrészt célszerű mentést végezni, másrészt a hirdetmény az előnézet funkció segítségével elektronikusan is elmenthető. Ehhez szükséges ún. pdf-nyomtatóalkalmazás telepítése. Képernyőképek a billentyűzet „Print Screen” gombja segítségével, majd dokumentum- vagy képfájlba való beillesztésével készíthetők.