Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Üzemszünet rendszerfrissítés miatt

Frissítés miatt az Elektronikus Hirdetménykezelő Rendszer (EHR) 2014. január 20-án előreláthatólag 16.30 – 17.00 közötti időpontban nem lesz elérhető.

A Hatóság online elérhető rendszerei közül az Elektronikus Hirdetménykezelő Rendszer (EHR) 2014. január 20-án előreláthatólag 16.30 – 17.00 közötti időpontban nem lesz elérhető. Tájékoztatjuk továbbá az ajánlatkérőket és a megbízott képviselőket, hogy a hirdetmények feladásával összefüggésben a felület az alábbiak tekintetében módosul.

Új hirdetmény feladásakor a „Közbeszerzési eljárás létrehozása - kapcsolódó eljárás kiválasztása” tartalmi blokkban a negyedik választható opció levételre kerül. Ennek eredményeként minden tájékoztató típusú hirdetményt a második, vagy harmadik blokkból indíthatóan lehetséges feladni. Kérjük, hogy amennyiben a „Közbeszerzési eljáráshoz kapcsolódó hirdetmény feladása” opción belül a „Kapcsolódó eljárás” listájában valamilyen oknál fogva nem elérhető az ajánlatkérő számára az előzményi eljárás, lépjen kapcsolatba munkatársunkkal. (Ilyen eset lehetséges pl. az ajánlatkérő szervezetét érintő jogutódlás esetén, ha az eljárást megindító, és azt befejező ajánlatkérők technikai értelemben is eltérően vannak a rendszereinkben nyilvántartva. Jogutódláskor kérjük az azt igazoló iratok megküldését, és mindazon információt, amely ahhoz szükséges, hogy munkatársaink az érintett eljárást vagy eljárásokat a jogutód ajánlatkérő számára elérhetővé tegyék.)

Felhívjuk továbbá szíves figyelmüket a 2013. október 31-ével életbe lépett változtatásokra is a hirdetmény közzététele nélküli eljárások kezelésével összefüggésben. (Minderről bővebben „A Közbeszerzési Hatóság on-line szolgáltatásai” menüpontban elérhető „Dokumentáció feltöltése és egyéb változások" leírásban olvashatnak.)

Az üzemszünetért szíves megértésüket kérjük.