Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Szakmai konferencia a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-nél

„Az új közbeszerzési szabályozás” címmel tartott konferencián Rigó Csaba Balázs bemutatta a Hatóság új kommunikációs csatornáját is.

Csókay Ákos kabinetfőnök köszöntője után, Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke tartotta meg előadását. Kiemelte a Hatóság önként vállalt feladatait, amelyben a kommunikációnak jelentős a szerepe. Szemléltette a Hatóság megújuló portálját, amely reszponzivitásával hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználók még egyszerűbben juthassanak hozzá a szükséges információkhoz. A régi honlapnak minden funkciója megtalálható az új portálon, csak még felhasználóbarátabb felületen tudnak böngészni az érdeklődők.

A Közbeszerzési Hatóság új kommunikációs csatornáját is bemutatta Rigó Csaba Balázs, a Napi Közbeszerzés mobil applikációt. Napi szinten frissülő tartalmakat érhetnek el azok, akik letöltik az ingyenes alkalmazást. (Az applikáció letölthető innen .) Változatos témák között böngészhetnek az érdeklődők, mint például: napi közbeszerzési értesítő, napi ellenőrzés, napi jogorvoslat, napi jó gyakorlat, napi tipp, napi statisztika. Az applikáció hasznos funkcióit az elnök használat közben is szemléltette. Biztatta a résztvevőket, hogy töltsék le az alkalmazást és használják ki annak funkcióit.

kép

Fotó: Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke

A továbbiakban a Hatóság munkatársai tartottak szakmai előadásokat a Kbt. módosításról. Elsőként dr. Kovács László, a Közbeszerzési Hatóság főtitkára ismertette a Kbt. 2017. január 1-jétől hatályos módosításait.

kép

Fotó: dr. Kovács László, a Közbeszerzési Hatóság főtitkára

Ezt követően a Közszolgálati és Támogató Főosztály munkatársa, dr. Gszelman Márta nyújtott betekintést a bírálat és az értékelés szabályaiba.

kép

Fotó: dr. Gszelman Márta, Közbeszerzési Hatóság, Közszolgálati és Támogató Főosztály

A nap második felében további előadásokat hallgathattak meg a résztvevők dr. Sutyinszki Petrától, a Közszolgálati és Támogató Főosztály munkatársától, dr. Bakos Balázstól, a Szerződésellenőrzési Főosztály főosztályvezető helyettesétől, valamint dr. Puskás Sándortól, a Közbeszerzési Döntőbizottság elnökétől.