Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Európai Uniós közbeszerzési tanácsadó szakirányú továbbképzés indul

Európai Uniós közbeszerzési tanácsadó szakirányú továbbképzést indít a győri Széchenyi István Egyetem. A képzésről kikerülő szaktanácsadók magas színvonalon segítik a közbeszerzések jogi szempontú tervezését, előkészítését, lebonyolítását, ellenőrzését, illetve a közbeszerzési ajánlatkérés és ajánlattétel, valamint a közbeszerzési szerződések kidolgozásának folyamatait, azok ellenőrzését.

A márciustól, Budapesten induló képzés célja a szakmagyakorlás követelményeihez naprakészen igazodó közbeszerzési szakterületre specializálódott magas szintű, gyakorlatorientált tudás nyújtása.

Olyan szaktanácsadók képzése a célunk, akik képesek a hazai közbeszerzési eljárások és az Európai Uniós pályázatok során lebonyolítandó eljárások speciális követelményeinek megfelelő, magas szintű szaktanácsadói tevékenység kifejtésére. Szakmai felkészültségüknek köszönhetően alkalmasak továbbá az egyes eljárások speciális beszerzési tárgyához igazodó közbeszerzés tervezési, döntéshozatali folyamatainak támogatására.

Végzett szakembereink hatékonyan részt tudnak vállalni a közbeszerzési problémák megelőzésében és kezelésében, a jogorvoslati eljárások során képesek a minőségi közreműködésre. Szakembereink hatékonyan mozdítják elő az egyéb, ágazati szakpolitikák közbeszerzésekbe való érdemi és jogszerű integrálását, sikerrel vehetnek részt a szakma jogszabályalkotó tevékenységében.

A képzésre vonatkozó legfontosabb információk:

  • Képzési terület: jogász, közgazdász, mérnök képzés
  • A szakirányú továbbképzésbe történő felvétel feltétele: A szakirányú továbbképzésre az vehető fel, aki vagy alapképzésben vagy mesterképzésben (ideértve a főiskolai, illetve egyetemi szintű végzettséget is) korábban már megszerzett felsőfokú végzettséggel és szakképzettséggel rendelkezik.
  • A képzési idő: 3 félév
  • Képzés tervezett kezdete: 2018. március 3.
  • A képzés helyszíne: Közbeszerzési Hatóság, 1026 Budapest, Riadó u. 5.
  • Képzés időrendje: szombati napokon, tervezetten félévente 6 alkalommal

Jelentkezés:

  • Jelentkezési határidő : 2018. február 26.
  • Jelentkezés módja : az intézmény honlapján.
  • Csatolandó dokumentumok : oklevélmásolat és szakmai gyakorlati igazolás.
  • Jelentkezni elektronikus formában lehet: ITT Csatolandó dokumentumok : oklevélmásolat, regisztrációs díj befizetésének bizonylata, önéletrajz, melyben pár sorban kifejti, hogy miért szeretne jelentkezni a képzésre.
  • Információ: Szalai Nóra 96/613733, szalain@sze.hu