Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Október 2-án indul a regisztráció a Közbeszerzési Expó 2023 szakmai programjára

A 2023. október 19-i Közbeszerzési Expó 2023 keretében megrendezésre kerülő szakmai kerekasztal-beszélgetésekre, melyek egyben a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók kötelező közbeszerzési szakmai képzésének részét is képezik, 2023. október 2-án 10 órakor indul a jelentkezés a rendezvény holnapján keresztül: https://konferencia.kozbeszerzes.hu.

Az elismert képzéshez tartozó továbbképzési tanulmányi pontszám: 4.

A szakmai beszélgetésekre a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campus Oktatási Épületének O-II. előadójában kerül sor, melynek befogadóképessége korlátozott, így a részvételt kizárólag a regisztráció sorrendjében tudjuk biztosítani. A maximális létszám elérése után a beszélgetésekre további jelentkezést nem áll módunkban fogadni, kérjük, hogy erre legyenek fokozott figyelemmel. Együttműködésüket köszönjük!

A rendezvényre történő jelentkezés határideje: 2023. október 17. 20.00 óra.

Tájékoztatjuk a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadókat, hogy a továbbképzési tanulmányi pontszámok nyilvántartásba vételének feltétele a rendezvény teljes egészén történő részvétel, valamint a jelenléti ív háromszori aláírása, a rendezvény kezdetéig, ebédszünet után és a rendezvény zárását követően. Az első aláírásra kizárólag 8.30 és 9.30 között van lehetőség. Kérjük, ezt érkezésekor vegyék figyelembe, az Expó területére történő belépést 8.30-tól biztosítjuk.

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét arra, hogy amennyiben nem felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadóként, hanem látogatóként regisztrálnak a szakmai beszélgetésekre, a konferenciához kapcsolódó tanulmányi pontok száma nem kerül nyilvántartásba vételre. A tanulmányi pontok utólagos igazolása nem lehetséges, ezért kérjük, hogy regisztrációjukat ennek figyelembe vételével tegyék meg.