Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Nyílt Nap a KH infoportáljáról

A Közbeszerzési Hatóság március 28-án minden érdeklődő számára Nyílt Napot rendez infoportáljával kapcsolatosan.
Rendezvényünk kiemelt célja, hogy mélyebb betekintést nyerjünk, milyen igények és javaslatok mentén nyílna lehetőség portálunk továbbfejlesztésére. Reméljük, minél pontosabb képet alkothatunk arról, hogy mely területeken milyen irányú változtatásokat fogadna örömmel a gyakorlat.

Többek között az elérhető nyilvántartásokról, a bennük való keresésekről, az elérhető adattartalmakról, illetve egyéb hasznos tudnivalókról (mint például a regisztrálás előnyei) esik majd szó.

Természetesen rendezvényünk nyitott mind az ajánlatkérők, mind az ajánlattevők, továbbá a szakma egyéb képviselői számára.

A Nyílt Nap 2014. március 28-án, pénteken 9 órától kerül megrendezésre a Hatóság székhelyén (1026 Budapest, Riadó utca 5. ( térkép ), 2. emeleti II-es tárgyaló), melyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

Kérjük, hogy a nyiltnap (kukac) kt.hu e-mail címen előzetesen mindenképpen jelezzék részvételi szándékukat a helyek korlátozott számára való tekintettel! Kérjük továbbá, hogy az e-mailben szíveskedjenek feltüntetni a nevüket, és azt, hogy mely szervezetet képviselik. A részvétel ingyenes.

Addig is tájékozódjon, gyűjtse össze a portállal kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit és javaslatait, amelyeket a Nyílt Napon közvetlenül tolmácsolhat majd munkatársainknak.