Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Nemzetközi konferencia: honlapunkon elérhetők az előadások

A Közbeszerzési Hatóság honlapján olvashatóak a „Kihívások a fenntartható közbeszerzésekben” című nemzetközi konferencia előadásai.

A Közbeszerzési Hatóság szervezésében 2019. június 5-6-án kétnapos nemzetközi konferencia került megrendezésre, amelyen megszólaltak a közbeszerzési téma legnevesebb szakértői. A környezetvédelmi világnap emléknapjára figyelemmel a konferencia központi témája a fenntarthatóság volt.

A konferencia célja egyrészt a nemzetközi tudásmegosztás és tapasztalatcsere, másrészt a hazai és külföldi közbeszerzési szakemberek továbbképzése, ezáltal a közbeszerzési jogalkalmazás támogatása és a fenntartható jó közbeszerzési gyakorlatok terjesztése volt. Az érdeklődők számos olyan új és előremutató kezdeményezéssel is megismerkedhettek, amely a gyakorlati szakemberek támogatására jött létre más országokban A rendezvény a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók kötelező szakmai képzésének részét képezte.

A nemzetközi konferencia nagy érdeklődésre tartott számot, azon mintegy 300 hazai és külföldi szakember vett részt. A konferencián elhangzott előadások a Közbeszerzési Hatóság honlapján az alábbi linken keresztül érhetők el:

https://kozbeszerzes.hu/cikkek/kihivasok-fenntarthato-kozbeszerzesekben-challanges-sustainable-public-procurements-cimu-nemzetkozi-konferencia

2019. június 24.