Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Nemzetközi konferencia a korrupció megelőzése témakörében

A Miniszterelnökség " A korrupció megelőzésének és visszaszorításának eszközei a strukturális alapok, valamint a közbeszerzés területén " címmel 2014. december 11-12. napján konferenciát szervez.

A konferencia központi témája a korrupcióellenes eszközök fontosságának és szerepének hangsúlyozása, a korrupció és csalás kivédésének stratégiája az Európai Uniós fejlesztési alapok nemzetgazdaságba történő integrálása kapcsán, valamint a közbeszerzések területén.

A másfél napos konferenciára neves, szakmailag elismert hazai előadók mellett az Európai Bizottságtól is érkeznek szakértők, hogy a tématerület a legkülönfélébb aspektusokból kerüljön megvilágításra. Az előadások mellett kerekasztal-beszélgetések adnak lehetőséget az előadóknak elméleti és gyakorlati tapasztalataik megosztására.

A Miniszterelnökség Közbeszerzési Felügyeletért Felelős Helyettes Államtitkársága 2014. december 11-12-én tartandó nemzetközi konferenciájára az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának dísztermében (Aula Magna) kerül sor.

A rendezvény részletes programja elérhető itt .

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételi szándék jelzésére az alábbi linken található regisztrációs kérdőív kitöltésével legkésőbb 2014. december 9. 12:00 óráig van mód:

http://mahirkiall.hu/_NKEK/

A regisztrációval kapcsolatos további tájékoztatás a reka.barabas@me.gov.hu e-mail címen kérhető.