Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Megjelent a Közbeszerzési Hatóság legújabb kiadványa

A Közbeszerzési Hatóság a 2017. évben a Visegrádi Csoport (V4) magyar elnöksége keretében 2 eredményes rendezvényt is szervezett.

A V4, illetve a V4+ államok közbeszerzési szakmában jártas szakértői 2017. szeptember 21. napján osztották meg tapasztalataikat a Hatóság szervezésében megrendezett Közbeszerzési szakértői V4+ ülés keretében, melyen a külföldi közbeszerzési hivatalok képviselőin kívül az Állami Számvevőszék, és az Európai Uniós Támogatásokat Auditáló Főigazgatóság munkatársai is részt vettek.

A rendezvény sikerére tekintettel 2017. november 14. napján a Hatóság „Átlátható, hozzáférhető és versenyképes közbeszerzés” címmel a közbeszerzések iránt érdeklődő közönség számára is nyitott konferencia megtartására kerített sort, ahol érdeklődésüknek megfelelően két szekció programjai közül választhattak a résztvevők.

A megrendezett két rendezvény kiemelkedő sikerére tekintettel fotókönyv kiadására is sor került angol , illetve magyar nyelven, amelyet elektronikus formában is elérhetnek.