Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Második alkalommal nyert Családbarát Munkahely díjat a Közbeszerzési Hatóság

A Közbeszerzési Hatóság Az élmény összeköt című pályázata elnyerte az Emberi Erőforrások Minisztériuma által évente odaítélt Családbarát Munkahely díjat.

A Közbeszerzési Hatóság (KH) elkötelezett amellett, hogy a családbarát szemléletet erősítse, ennek jegyében pályázott 2020-ban is a Családbarát Munkahely cím elnyerésére. A munka-magánélet egyensúly megteremtése és fenntartása a legfontosabb cél, amely mellett egyértelműen kiáll a Közbeszerzési Hatóság vezetése. Mert hisszük, hogy egy egymást jól ismerő csapat tagjai általában hatékonyabban, gördülékenyebben tudnak együtt dolgozni. Ez az egyensúly ugyanis erősítheti a munkatársak elkötelezettségét, lojalitását, nőhet a versenyképesség, hatékonyabb lehet a munkavégzés, és csökkenhet a fluktuáció.

Mint ismert, a szervezet már másodjára nyerte el a Családbarát Munkahely díjat: a tavalyi sikeres pályázatnak köszönhetően elkészült a gyerekszoba, amelyet nagy örömmel vettek birtokba kollégáink gyermekei.