Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Magyar Termék Nagydíj

A Közbeszerzési Hatóság tájékoztatja a tisztelt érdeklődőket, hogy a Hatóság, valamint a Magyar Termék Nagydíj, illetve a Kiváló Építési Termék Építési Minősítési Rendszer, mint minősítő védjegy tulajdonosok között 2013. július 23-án együttműködési megállapodás került aláírásra.

A Magyar Termék Nagydíj cím azon termékek, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának, hozzájárulnak a gazdaság fejlesztéséhez.

A Magyar Termék Nagydíj célja, hogy ismerje el a Magyarországon gyártott vagy forgalmazott termékek és szolgáltatások magas minőségi színvonalát,segítse elő a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű termékek elállítását, ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését járuljon hozzá a pályázaton minősítést szerzett termékek gyártóinak piaci munkájához, export-tevékenységének fejlesztéséhez nyújtson egyértelmű segítséget a termékeket és szolgáltatásokat megvásárló fogyasztóknak a minőségtudatos választásban.

Ezen megállapodás keretében védjegy jogosult által vezetett „A Magyar Termék Nagydíj és Kiváló Építési Termék tanúsító védjegy jogos használói ” adatbázis elérhetővé válik a Közbeszerzési Hatóság honlapján a " Kapcsolatok / Tanúsító védjegyek ” menüpontban.

A Tanúsító Védjegyekkel kapcsolatos további részletek, információk a jogosultak honlapjain találhatók. A védjegy jogosultak honlapjai az alábbi logókra kattintva érhetők el:

link
link