Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Macedón delegáció látogatása a Közbeszerzési Hatóságnál

A közbeszerzési rendszer fejlesztéséért felelős Macedón Közbeszerzési Iroda képviselői Bardhyl Nasufi igazgató vezetésével 2018. június 6-án tettek látogatást a Közbeszerzési Hatóságnál. A találkozón Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke, a Hatóság munkatársai, valamint a közbeszerzési jogalkotás előkészítéséért felelős Miniszterelnökség képviselői fogadták a delegáció tagjait.

Tekintettel arra, hogy a Macedón Köztársaságban jelenleg folyamatban van a 2014-es uniós közbeszerzési irányelveket is átültető új közbeszerzésekről szóló törvény előkészítése, a szakmai találkozó célja elsősorban az ezirányú magyar tapasztalatok megosztása volt.

A látogatás keretében a résztvevők megismerkedhettek továbbá a hazai közbeszerzési rendszerrel, a Közbeszerzési Hatóság szervezetével és működésével, valamint tájékozódhattak a Hatóság szerződésellenőrzési tevékenységéről.

2018.06.06. Macedón delegáció