Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Lezárult a jelentkezés a Közbeszerzési Hatóság "A közbeszerzési jogi szabályozás aktuális módosítása” című konferenciájára

Tájékoztatjuk az Érdeklődőket, hogy a konferenciára történő regisztrációt technikai okok miatt a mai napon lezártuk.

A Közbeszerzési Hatóság a Miniszterelnökség szakmai támogatásával szakmai konferenciát szervez “A közbeszerzési jogi szabályozás aktuális módosítása” címmel. A konferencia online kerül megrendezésre 2021. február 2-án, kedden 10.10 és 16.10 óra között. Az online lebonyolítás kommunikációs platformját a Webex videokonferencia rendszere biztosítja.

A konferencián való részvétel térítésmentes. A konferencia a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók kötelező közbeszerzési szakmai képzésének részeként kerül megrendezésre.

A regisztrációt követően a jelentkező e-mailben kapja meg a belépési kódot, mellyel a konferencia napján be tud lépni az e-mailben megadott internetes felületre. A továbbképzési tanulmányi pontok nyilvántartásba vételének feltétele a konferencia teljes időtartama alatti online jelenlét, amelynek teljesültét folyamatosan ellenőrizni fogjuk. Ennek keretében öt alkalommal teszünk fel olyan kérdést, amelyre történő válaszadással Önök jelenlétüket igazolni tudják. A tanulmányi pontok megszerzéshez négy, az informatikai rendszer által névhez kötötten naplózott válaszadás szükséges.

A részletes szakmai program és a jelentkezési lehetőség az alábbi linken érhető el:  

>> JELENTKEZÉS <<

A felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók fenti módon igazolt részvétele esetén a képzés 3 tanulmányi pontot ér. Amennyiben a jelentkezés során a rendezvényen (képzésen) való részvétel célja a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók névjegyzékébe történő bejegyzés, vagy a névjegyzékbe vétel megújítása, úgy a jelentkezés során kitöltendő űrlapon ezt az erre vonatkozó kérdésre adott „Igen” válasszal jelezze.
Ha a „Nem” választ jelöli meg, a konferenciához kapcsolódó tanulmányi pontok száma nem kerül nyilvántartásba vételre. Felhívjuk a tisztelt jelentkezők figyelmét arra, hogy a tanulmányi pontok utólagos igazolása nem lehetséges, ezért kérjük, hogy válaszukat ennek figyelembe vételével tegyék meg.

Az adatkezeléssel kapcsolatos tudnivalók, a rendezvény részletes adatkezelési tájékoztatója letölthető innen.