Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

A Közbeszerzési Hatóság elnöke a HOUG Konferencián tartott előadást

A HOUG, a magyarországi ORACLE- felhasználók egyesületének az elnevezése. A Közbeszerzési Hatóság elnöke meghívást kapott, hogy a konferencián bemutassa, hogyan segíti a Hatóság munkáját az ORACLE Business Intelligence rendszer.

A konferencia Siófokon került megrendezésre, ahol 3 nap alatt közel 100 üzleti és technológiai előadást tartottak. Szekció üléseken mutatkoztak be azok a szervezetek, melyek használják az ORACLE BI riportoló eszközt. A Hatóság elnöke az üzleti elemzésektől a gépi tanulási módszerekig szekció keretein belül tartotta meg előadást.

kép

Fotó: Rigó Csaba Balázs, Közbeszerzési Hatóság elnöke

Rigó Csaba Balázs először bemutatta a Hatóság működését, hiszen a szervezet több mint 20 esztendős múltra tekint vissza, a magyar állampolgárok jelentős hányada azonban nincs tisztában a hatóság feladataival és működésével. Részletesen ismertette a Hatóság kötelező és önként vállalt feladatait, melyek elősegítik a szolgáltató hatóság erősítését. A kommunikáció fejlesztése lényeges feladat a Hatóság életében, melyet folyamatos informatikai fejlesztésekkel támogatnak. Bemutatta a Napi Közbeszerzés applikációt, a Hatóság személyre szabható mobil applikációját. Naponta frissülő tartalmakkal informálja mind az ajánlatkérői, mind pedig az ajánlattevői oldalt.

A Közbeszerzési Hatóság elnöke szemléltette azokat a statisztikai diagramokat, melyeket az ORACLE BI segítségével készítettek el, hogy még szemléletesebbé és átltáthatóbbá tegyék a Hatóság statisztikáit.