Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Koreai delegáció látogatása a Közbeszerzések Tanácsánál

A Koreai Köztársaság Közbeszerzési Szolgálatának képviselői 2011. november 24-én látogatást tettek a Közbeszerzések Tanácsánál. A Közbeszerzési Szolgálat felelős a központosított közbeszerzések lebonyolításáért Koreában.
A Koreai Köztársaság Közbeszerzési Szolgálatának képviselői 2011. november 24-én látogatást tettek a Közbeszerzések Tanácsánál, melynek elsődleges célja a két szervezet közötti együttműködés kiépítése, a kapcsolatfelvétel és a rendszeres kapcsolattartás megvalósítása volt. A Közbeszerzési Szolgálat felelős a központosított közbeszerzések lebonyolításáért Koreában, e körben elektronikus közbeszerzési rendszert (KONEPS) működtet, mely a hirdetmények közzétételétől kezdve a fizetésig biztosítja a teljes közbeszerzési folyamat elektronikus lebonyolítását. Kiemelt fontossággal bír továbbá, hogy az EU és Dél-Korea között született szabadkereskedelmi megállapodás (FTA) az EU első, ázsiai országgal kötött kereskedelmi megállapodása, amely 2011. július 1-jén lépett hatályba.