Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Konzultáció elektronikus számlázásról

Az Európai Bizottság nyilvános konzultációt indított a közbeszerzések területén az elektronikus számlázás témakörében.

Ennek aktualitását az adja, hogy a közelmúltban kezdeményezett "II. Egységes piaci intézkedéscsomag" egyik fő eleme az elektronikus számlázásra vonatkozó Európai Uniós kezdeményezés. A tervezett kezdeményezés célja az elektronikus számlázás elterjesztése és előmozdítása az EU-ban a közbeszerzések területén is.

A konzultáció célja, hogy az elektronikus számlázás jelenlegi használatával kapcsolatban információkat, és az Uniós kezdeményezés tervezett elindításával kapcsolatban véleményeket gyűjtsenek. A kapcsolódó kérdőív a Bizottság honlapján magyar nyelven is elérhető, ezen az oldalon .

A konzultáció rövid, angol nyelvű leírása itt érhető el .

Az Európai Bizottság a kérdőív kitöltése útján várja valamennyi, a közbeszerzésekben érintett szervezet és személy véleményét, tapasztalatait.

A konzultációra nyitva álló határidő : 2012. október 22. és 2013. január 14. - kérjük segítsék az Európai Bizottság munkáját a kérdőív kitöltésével!