Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Kitölthető a teljesítménymérési keretrendszer részét képező kérdőív!

A Közbeszerzési Hatóság az alábbiakban közreadja a Miniszterelnökség közleményét a teljesítménymérési keretrendszer részét képező kérdőív kitölthetőségéről.

Magyarország Kormánya a 2022. évben a közbeszerzések hatékonyságát és költséghatékonyságát értékelő teljesítménymérési keretrendszert hozott létre, amelynek működtetése nyílt pályázati felhívás keretében kiválasztott, a hazai közbeszerzések területén tevékenykedő, független, nem kormányzati szervezetek és közbeszerzési szakértők közreműködésével valósul meg.

A teljesítménymérési keretrendszer célja, hogy mérhető indikátorok útján képet adjon a teljesítménymérési keretrendszerben meghatározott, a közbeszerzési politika számára fontos célkitűzések megvalósulásáról, hozzájáruljon annak azonosításához, hogy mely területen szükséges további szakpolitikai intézkedéseket hozni a jogpolitikai célok elérése érdekében, illetve támogassa az európai uniós költségvetési források felhasználásának ellenőrzéséről szóló 2022. évi XXVII. törvényben megfogalmazott célokat.

A teljesítménymérési keretrendszer részét képezi egy kérdőíves felmérés is a közbeszerzési eljárások résztvevői körében.

A kérdőív 2024. január 18-ig tölthető ki. A válaszokat anonim módon lehet megadni és azok összesített statisztikák készítésére használják fel. Személyes adatok megadását a kérdőív nem igényli.

A kérdőív az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer weboldalán érhető el:

https://ekr.gov.hu/portal/hirek/8798747456856

A válaszok hozzájárulnak a keretrendszer céljainak megvalósulásához és egyúttal a Magyarország által a kondicionalitási eljárásban is vállalt intézkedés sikeréhez.