Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Kérdőív kis- és középvállalkozások részére

A Budapesti Corvinus Egyetem felhívása a kis-vagy középvállalkozások számára kutatásban történő részvételre, kérdőív kitöltésére.

Kis- és középvállalkozások a magyar közbeszerzésben

Tisztelt Mikro-, kis- és középvállalkozást képviselő Ajánlattevő!  Ön a Budapesti Corvinus Egyetem és a Közbeszerzési Hatóság részvételével zajló nemzetközi közbeszerzés-kutatás kérdőívének kitöltésére vonatkozó felhívást olvassa. A felmérésben való részvételével az európai valamint a hazai döntéshozók pontosabb képet nyerhetnek a KKV-k lehetőségeiről és kihívásairól, amikor közbeszerzésben vesznek részt. A felmérés lezárásával kutatási jelentés készül, mely a nemzetközi kutatás alapjául szolgál. A kérdőív kitöltése névtelen, semmilyen módon nem köthető a kitöltők személyéhez. Az adatelemzés során a kitöltők IP-címe nem osztható meg és nem adható ki kutatási célokra sem. Kérjük, segítse munkánkat és töltse ki kérdőívünket 2014. április 20-ig. Munkáját, fáradozását előre is köszönjük!

A kérdőív az alábbi linken érhető el:

http://megkerdezes.kozbeszkut.hu/259745