Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Innotrends Hungary 2013 - Nemzetközi konferencia és kiállítás

A Nemzeti Innovációs Hivatal első alkalommal szervezi meg 2013. június 11-12. között az Innotrends Hungary 2013 elnevezésű konferenciát és szakkiállítást.

A Nemzeti Innovációs Hivatal egyik legfőbb feladata a hazai kutatás-fejlesztés és innováció nemzetgazdasági szintű ösztönzése, a hazai start-up ökoszisztéma kialakításának szakmai támogatása, a vállalkozói szféra hálózatosodásának előmozdítása. E misszió elérésének céljából a Nemzeti Innovációs Hivatal első alkalommal szervezi meg 2013. június 11-12. között az Innotrends Hungary 2013 elnevezésű konferenciát és szakkiállítást.

A konferencia szekcióülésein szó lesz többek között az innovatív eszközöknek a közbeszerzési eljárások során történő alkalmazásáról, az érdekeltek előtt nyitva álló innovációs lehetőségekről, így különösen a kereskedelmi hasznosítást megelőző beszerzés (PCP) folyamata is bemutatásra kerül a résztvevők számára. A PCP szekció programja elérhető a mellékelten csatolt meghívóban.

A rendezvényen történő részvétel díjmentes.

A rendezvény helyszíne:
Budapest, Millenáris Park (1024 Budapest, Fény utca 20-22)

Időpontja: 2013. június 11-12.

Részletesebb információk és a jelentkezési lap itt érhető el.