Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Publikus Core

4 tanulmányi pont értékű a Hatóság konferenciája

Technikai kérdésekben kérjük kizárólag az alábbi elérhetőségeken érdeklődjenek:

+36 1 882 8647

konferencia[kukac]kt.hu

A konferenciára történő jelentkezés lezárult. A belépéshez szükséges meghívókat 2021. november 10-én délután küldjük ki a regisztrációkor megadott e-mail címekre.

A Közbeszerzési Hatóság 2021. november 11-én 9.30 és 16.20 óra között online konferenciát tart, melynek címe “Aktuális közbeszerzési kérdések”. Az online lebonyolítás kommunikációs platformját a Webex videokonferencia rendszere biztosítja.

A konferencián való részvétel térítésmentes. A konferencia a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók kötelező közbeszerzési szakmai képzésének részeként kerül megrendezésre.

A rendezvényre történő jelentkezés határideje: 2021. november 9. 20.00 óra. Amennyiben a jelentkezők száma a megadott időpontnál előbb eléri az online platform maximális befogadóképességét (1000 fő), a jelentkezést automatikusan lezárjuk.  

A regisztrációt követően a jelentkező e-mailben kapja meg a belépési kódot, mellyel a konferencia napján be tud lépni az e-mailben megadott internetes felületre.

A továbbképzési tanulmányi pontok nyilvántartásba vételének feltétele a konferencia teljes időtartama alatti online jelenlét, amelynek teljesültét folyamatosan ellenőrizni fogjuk. Ennek keretében öt alkalommal teszünk fel olyan kérdést, amelyre történő válaszadással Önök jelenlétüket igazolni tudják. A tanulmányi pontok megszerzéshez négy, az informatikai rendszer által névhez kötötten naplózott válaszadás szükséges.

A részletes szakmai program a jobb oldalon, a jelentkezési lehetőség az alábbi linken érhető el:

JELENTKEZÉS

Amennyiben a jelentkezés során a rendezvényen (képzésen) való részvétel célja a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók névjegyzékébe történő bejegyzés, vagy a névjegyzékbe vétel megújítása, kérjük, hogy a jelentkezés során kitöltendő űrlapon ezt az erre vonatkozó kérdésre adott „Igen” válasszal jelezze.

Abban az esetben, ha a „Nem” választ jelöli meg, a konferenciához kapcsolódó tanulmányi pontok száma nem kerül nyilvántartásba vételre. Felhívjuk a jelentkezők figyelmét arra, hogy a tanulmányi pontok utólagos igazolása nem lehetséges, ezért kérjük, hogy válaszukat ennek figyelembe vételével tegyék meg.

Az adatkezeléssel kapcsolatos tudnivalók, a rendezvény részletes adatkezelési tájékoztatója letölthető innen.