Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Hirdetmények kitöltését segítő tájékoztatás és segédlet közzététele

A Közbeszerzési Hatóság az ajánlatkérők és képviselőik számára a teljes körű tájékoztatást szem előtt tartva a hirdetmények kitöltésével kapcsolatosan tájékoztatást és segédletet tett közzé a honlapján a Hirdetmények menüpontban.
A közösségi hirdetmények kitöltéséhez Hatóság korábban közzétette a közbeszerzési és tervpályázati hirdetmények feladásának, ellenőrzésének és közzétételének szabályairól, a hirdetmények mintáiról és egyes tartalmi elemeiről, valamint az éves statisztikai összegezésről szóló 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet 19. § (4) bekezdés alapján a tipikus hibaüzenetek értelmezéséről szóló tájékoztatását a honlapján. A Hatóság az eSenders elektronikus feladó rendszer használata során a hirdetményellenőrzésért felelős szervezeti egység tapasztalatai alapján tette közzé a tájékoztatását.

A tipikus hibaüzenetek értelmezéséről szóló tájékoztatás mellett az ajánlatkérők és képviselőik számára nyújtandó minél nagyobb szakmai támogatás érdekében a Hatóság hirdetmények kitöltésével kapcsolatosan egy segédletet is közzétett, mely alapvetően hirdetményellenőrzésért felelős szervezeti egység által észlelt jogi és adminisztratív típushibákra alapozva készült el.

A tájékoztatás és a segédlet elérhető a Hatóság honlapján a Hirdetmények menüpontban.