Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Hasznos iránytű a szakemberek számára

A Közbeszerzési Hatóság közzétette a C(2013)9527/F1 Bizottsági határozatot és az Európai Bizottság közbeszerzési eljárásokat támogató útmutatóját.

Az átlátható és hatékony közbeszerzései joggyakorlat elősegítése érdekében a Közbeszerzési Hatóság közzéteszi a C(2013)9527/F1 Bizottsági határozatot az Unió által megosztott irányítás keretében finanszírozott kiadásokra vonatkozóan a közbeszerzési szabályok megsértése esetén a Bizottság által végrehajtandó pénzügyi korrekciók megállapításáról szóló iránymutatás meghatározásáról és jóváhagyásáról. Közzéteszi továbbá az Európai Bizottság Útmutatóját közbeszerzési szakemberek számára az európai strukturális és beruházási alapok által finanszírozott projektek közbeszerzési eljárásai során elkövetett leggyakoribb hibák elkerüléséhez. Az útmutató gyakorlati tippekkel szolgál a gyakori hibák elkerüléséhez és az egyes helyzetek szabályszerű kezeléséhez, így hasznos iránytűt jelenthet a gyakorlati szakemberek számára a legproblémásabb területeken.