Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

“Fókuszban a fenntartható közbeszerzések” című konferencia

LEZÁRULT A JELENTKEZÉS!

A Közbeszerzési Hatóság online konferenciát tart “ Fókuszban a fenntartható közbeszerzések” címmel 2021. április 15-én, csütörtökön. Az online lebonyolítás kommunikációs platformját a Webex videokonferencia rendszere biztosítja.

A konferencián való részvétel térítésmentes. A konferencia a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók kötelező közbeszerzési szakmai képzésének részeként kerül megrendezésre. A konferencián való részvétel 4 tanulmányi pont értékű.

A regisztrációt követően a jelentkező e-mailben kapja meg a belépési kódot, mellyel a konferencia napján be tud lépni az e-mailben megadott internetes felületre. A továbbképzési tanulmányi pontok nyilvántartásba vételének feltétele a konferencia teljes időtartama alatti online jelenlét, amelynek teljesültét folyamatosan ellenőrizni fogjuk. Ennek keretében öt alkalommal teszünk fel olyan kérdést, amelyre történő válaszadással Önök jelenlétüket igazolni tudják. A tanulmányi pontok megszerzéshez négy, az informatikai rendszer által névhez kötötten naplózott válaszadás szükséges.

A részletes szakmai program jobb oldalt letölthető a jelentkezési lehetőség pedig az alábbi linken érhető el:

>> JELENTKEZÉS <<

Amennyiben a jelentkezés során a rendezvényen (képzésen) való részvétel célja a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók névjegyzékébe történő bejegyzés, vagy a névjegyzékbe vétel megújítása, úgy a jelentkezés során kitöltendő űrlapon ezt az erre vonatkozó kérdésre adott „Igen” válasszal jelezze.

Ha a „Nem” választ jelöli meg, a konferenciához kapcsolódó tanulmányi pontok száma nem kerül nyilvántartásba vételre. Felhívjuk a tisztelt jelentkezők figyelmét arra, hogy a tanulmányi pontok utólagos igazolása nem lehetséges, ezért kérjük, hogy válaszukat ennek figyelembe vételével tegyék meg.

Az adatkezeléssel kapcsolatos tudnivalók, a rendezvény részletes adatkezelési tájékoztatója letölthető innen .