Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Fenntartható közbeszerzések - fókuszban a közétkeztetés és az építési beruházás konferencia - 4 tanulmányi pont értékű

A Közbeszerzési Hatóság 2022. március 3-án 10.00 és 15.40 óra között online konferenciát tart, melynek címe “Fenntartható közbeszerzések - fókuszban a közétkeztetés és az építési beruházás””. Az online lebonyolítás kommunikációs platformját a Webex videokonferencia rendszere biztosítja.

A konferencián való részvétel térítésmentes. A konferencia a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók kötelező közbeszerzési szakmai képzésének részeként kerül megrendezésre. A konferencián való részvétel 4 tanulmányi pont értékű.

A rendezvényre történő jelentkezés határideje: 2022. március 1. 20.00 óra.

A továbbképzési tanulmányi pontok nyilvántartásba vételének feltétele a konferencia teljes időtartama alatti online jelenlét, amelynek teljesültét folyamatosan ellenőrizni fogjuk. Ennek keretében öt alkalommal teszünk fel olyan kérdést, amelyre történő válaszadással Önök jelenlétüket igazolni tudják. A tanulmányi pontok megszerzéshez négy, az informatikai rendszer által névhez kötötten naplózott válaszadás szükséges.

A részletes szakmai program a jobb oldalon, a jelentkezési lehetőség az alábbi linken érhető el:

A JELENTKEZÉST LEZÁRTUK.

Amennyiben a jelentkezés során a rendezvényen (képzésen) való részvétel célja a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók névjegyzékébe történő bejegyzés, vagy a névjegyzékbe vétel megújítása, kérjük, hogy a jelentkezés során kitöltendő űrlapon ezt az erre vonatkozó kérdésre adott „Igen” válasszal jelezze.

Abban az esetben, ha a „Nem” választ jelöli meg, a konferenciához kapcsolódó tanulmányi pontok száma nem kerül nyilvántartásba vételre. Felhívjuk a jelentkezők figyelmét arra, hogy a tanulmányi pontok utólagos igazolása nem lehetséges, ezért kérjük, hogy válaszukat ennek figyelembe vételével tegyék meg.

Az adatkezeléssel kapcsolatos tudnivalók, a rendezvény részletes adatkezelési tájékoztatója letölthető innen.