Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Felhívás átutalási összegek beazonosíthatóságának javítása érdekében

Tekintettel arra, hogy az utóbbi időben a hirdetményellenőrzési díjak megfizetése tekintetében a beazonosíthatatlan átutalások száma jelentősen megnövekedett, a Közbeszerzési Hatóság az alábbi felhívással fordul a Tisztelt ajánlatkérőkhöz és képviselőkhöz.
A Közbeszerzési Hatóság ezúton kéri a Tisztelt ajánlatkérőket és képviselőket, hogy az átutalások minél hatékonyabb és zökkenőmentesebb beazonosíthatósága érdekében a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet 14. § (4) bekezdésére hivatkozva, az ellenőrzési díj megfizetésénél az átutalási megbízás rövid közlemény rovatában – kizárólag – a megfizetni kívánt hirdetmény iktatási számát (KÉ számát) szíveskedjenek feltüntetni. Több hirdetményellenőrzési díj egy összegben való utalásánál a Közbeszerzési Hatóság kéri, hogy amennyiben a banki közlemény rovatban nem lehetséges valamennyi KÉ szám felsorolása, a hirdetmeny@kt.hu e-mail címre szíveskedjenek a KÉ számokat megküldeni legkésőbb az átutalás napját követő munkanapon.
A Közbeszerzési Hatóság kéri továbbá, hogy az ellenőrzési díjat kizárólag iktatott hirdetmények és azok KÉ számának ismeretében utaljanak a Közbeszerzési Hatóság számlájára, azaz az Elektronikus Hirdetménykezelő Rendszerben csak elmentett (vagy el sem mentett) hirdetmények esetében, amelyeknél még a KÉ szám nem ismert, ne utaljanak hirdetményellenőrzési díjat. A Közbeszerzési Hatóság kéri, hogy amennyiben lehetséges a hirdetményellenőrzési díjat a hirdetmény feladásának (megküldésének) napján, vagy legkésőbb a feladást követő első banki napon teljesítsék.