Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Elindult a Közbeszerzési Anonim Chat (KAC)

Szeptember 16-án elindult a Közbeszerzési Hatóság anonim információs csatornája. Ez a felület alkalmas arra, hogy bárki anonim osszon meg információkat vélt vagy valós közbeszerzési jogi jogsértések tekintetében.

A Közbeszerzési Hatóság anonim információs csatornát indított el, amely lehetőséget biztosít arra, hogy a Közbeszerzési Hatóság munkatársaival bárki anonim osszon meg információkat vélt vagy valós közbeszerzési jogi jogsértések tekintetében. Ez természetesen nem váltja ki a közérdekű bejelentés intézményét. Ez a csatorna egy rövid regisztrációt – generált felhasználói név majd egy saját jelszóválasztást – követően egy chatfiókot hoz létre, ahol üzenetet és a maximum 500MB csatolmányát tudja feltölteni a felhasználó.

A chat zárt felületként működik, csak a Közbeszerzési Hatóság kijelölt szakemberei férnek hozzá a beszélgetésekhez. A felhasználók is csak a Hatóság kijelölt munkatársával kerülhetnek kapcsolatba. Az anonim chat használata napi 24 órában biztosított minden adatközlő számára. Munkatársaink a chat-kommunikációban munkanapokon 8-17 (pénteken 8-14) óra között vesznek részt. A KAC szolgáltatása nem tud segítséget nyújtani állásfoglalási kérésekben, hirdetményellenőrzési kérdésekben, valamint a hatáskörünkbe nem tartozó kérdésekben.

Részletekért, bejelentésért kattintson ide !