Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Együttműködési megállapodást kötött a Közbeszerzési Hatóság és a Szlovák Közbeszerzési Hivatal

2018. május 17-én a Szlovák Közbeszerzési Hivatal elnöke, Miroslav Hlivák vezetésével a Szlovák Közbeszerzési Hivatal munkatársai, Janka Zvončeková szóvivő és Tomáš Lepieš főosztályvezető látogatást tettek a Közbeszerzési Hatóságnál.

Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke, Dr. Puskás Sándor, a Közbeszerzési Döntőbizottság elnöke, valamint Dr. Kovács László, a Közbeszerzési Hatóság főtitkára fogadta a delegáció tagjait.

A találkozó keretében a résztvevők megismerkedhettek a Közbeszerzési Hatóság szervezetével és tevékenységével, továbbá tájékozódhattak a Hatóság feladatairól és működéséről. A közelmúltban hivatalba lépett szlovák elnök kiemelte, hogy kiemelt figyelmet kíván fordítani a partnerkapcsolatokra, és elkötelezett a kölcsönös tapasztalatcsere és bilateriális kapcsolatok erősítésében.

A szakmai találkozó elsődleges célja a két szervezet közötti kapcsolatfelvétel, az együttműködés kiépítése és a rendszeres tapasztalatcsere megalapozása volt, melynek keretében együttműködési megállapodás aláírására is sor került a felek részéről.

Magyarország ötödik alkalommal, 2017. július 1. és 2018. június 30. között tölti be a Visegrádi Csoport (V4) elnökségét, amelyet Szlovákia vesz át. A találkozó alkalmával szó esett a visegrádi országok közötti együttműködés lehetőségeiről is.

2018.05.17. Szlovák delegáció