Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Együttműködés a Hatóság és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. között

A Közbeszerzés Hatóság és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. 2013. július 10. napján együttműködési megállapodást írt alá.

A Közbeszerzési Hatóság (Hatóság) és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.) közös céljaikra tekintettel kiemelt figyelmet fordítanak a közpénzek nyilvános és átlátható módon történő elköltésének elősegítésére és a közvagyonnal való felelős gazdálkodás színvonalának emelésére. Előzőekre tekintettel a két szervezet 2013. július 10. napján együttműködési megállapodást írt alá.

A megállapodás célja megteremteni annak távlati lehetőségét, hogy a Hatóság a jogszabályokban biztosított feladat és hatáskörében eljárva elősegítse az MNV Zrt. magas színvonalú feladatellátását a közbeszerzések terén. Az együttműködés fő irányai a tudástranszfer keretén belül a kölcsönös információcsere és tájékoztatás a kiadványokról, publikációkról, kutatási eredményekről, valamint szakmai-tudományos rendezvényekről. Az együttműködésben részes szervezetek előbbiek mellett támogatják továbbá egymás szakmai tevékenységét.

A megállapodást Dr. Gajdos Róbert, a Hatóság elnöke és Márton Péter, az MNV Zrt. vezérigazgatója az MNV Zrt. székhelyén ünnepélyes keretek között írta alá.