Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Elindult a jelentkezés a Közbeszerzési Hatóság 2023. május 11-i szakmai konferenciájára

A Közbeszerzési Hatóság 2023. május 11-én 09.30 és 16.30 óra között a MOM Kulturális Központban konferenciát tart, melynek címe Integritás és fenntarthatóság – Új kihívások a közbeszerzésekben. A rendezvény helyszíne: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

A konferencián való részvétel térítésmentes. A konferencia a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók kötelező közbeszerzési szakmai képzésének részeként kerül megrendezésre, a rendezvényre legfeljebb 140 fő regisztrációját tudjuk a jelentkezések sorrendjében biztosítani.

A rendezvényre történő jelentkezés határideje: 2023. május 9. 20.00 óra.

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a továbbképzési tanulmányi pontszámok nyilvántartásba vételének feltétele a rendezvény teljes egészén történő részvétel, valamint a jelenléti ív háromszori aláírása, a rendezvény kezdetéig (9.30 óra), ebédszünet után és a rendezvény zárását követően.

A részletes szakmai program a jobb oldalon és a jelentkezési lehetőség az alábbi linken érhető el:

>>JELENTKEZÉS>>

Amennyiben a jelentkezés során a rendezvényen (képzésen) való részvétel célja a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók névjegyzékébe történő bejegyzés, vagy a névjegyzékbe vétel megújítása, kérjük, hogy a jelentkezés során kitöltendő űrlapon ezt az erre vonatkozó kérdésre adott „Igen” válasszal jelezze.

Abban az esetben, ha a „Nem” választ jelöli meg, a konferenciához kapcsolódó tanulmányi pontok száma nem kerül nyilvántartásba vételre. Felhívjuk a jelentkezők figyelmét arra, hogy a tanulmányi pontok utólagos igazolása nem lehetséges, ezért kérjük, hogy válaszukat ennek figyelembe vételével tegyék meg.

Az adatkezeléssel kapcsolatos tudnivalók, a rendezvény részletes adatkezelési tájékoztatója letölthető innen.