Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

Dr. Puskás Sándort választották meg ismét a Közbeszerzési Döntőbizottság elnökének

A Közbeszerzési Hatóság keretében működő Tanács ellenszavazat nélkül, ismételten Dr. Puskás Sándort választotta meg a Közbeszerzési  Döntőbizottság elnökének.

A Közbeszerzési Hatóság keretében működő Tanács egyhangúlag, ellenszavazat nélkül, ismételten Dr. Puskás Sándort választotta meg a Közbeszerzési  Döntőbizottság elnökének - jelentette be dr. Kovács László, a Közbeszerzési Hatóság elnöke.

A Közbeszerzési Hatóság keretében működő Tanács 2021. február 4. napján tartott ülésén, az 1/2021. (02. 04.) számú KHT Határozatával döntött a Döntőbizottság elnökének személyéről, aki a hatályos jogszabályok szerint öt évig tölti be az elnöki tisztséget.

Dr. Puskás Sándor 1986-ban az Államigazgatási Főiskolán igazgatásszervezői, majd 1995-ben a József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán jogi diplomát szerzett. 1999-ben közigazgatási, 2005-ben jogi szakvizsgát tett.

Szakmai pályafutása során Dr. Puskás Sándor a helyi, a területi és a központi államigazgatásban dolgozott, majd 2006. április 15. napjától közbeszerzési biztos, 2013. október 1. napjától a Közbeszerzési Döntőbizottság elnökhelyettese, 2016. március 10. napjától a Döntőbizottság elnöke.