Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] 2007. évi beszámoló

Felkerült honlapunkra a Közbeszerzések Tanácsa 2007. évi beszámolója, mely nemrégiben került benyújtásra az Országgyűlés részére. Az éves jelentés bemutatja a közbeszerzésekkel kapcsolatos tapasztalatainkat, a szervezetünk által elvégzett tevékenységeket, valamint a beszámoló részét képezi a közbeszerzési és jogorvoslati eljárások adatainak elemzése. A dokumentum elérhető az Éves beszámolók, sajtótájékoztatók / Éves beszámolók menüben.
A Közbeszerzések Tanácsa a közelmúltban nyújtotta be az Országgyűlésnek a 2007. évről szóló beszámolóját. A beszámoló – a korábbi éveknek megfelelően – elemzi a közbeszerzések hazai helyzetét, valamint javaslatokat fogalmaz meg a közbeszerzési politika alakításához. Külön fejezetek foglalkoznak a szervezet tárgyévben végzett tevékenységének, illetve a Közbeszerzési Döntőbizottság jogorvoslati eljárások során szerzett tapasztalatainak bemutatásával. A beszámoló részét képezik továbbá a közbeszerzési és jogorvoslati statisztikák. A dokumentum elérhető az Éves beszámolók, sajtótájékoztatók / Éves beszámolók menüben, illetve letölthető innen .