Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Új elnöki tájékoztató jelent meg

A Közbeszerzések Tanácsa Elnöke új tájékoztatót bocsátott ki a Közbeszerzési Értesítő elektronikus megjelentetéséről. Az elnöki tájékoztató megjelent a Közbeszerzési Értesítő 2008. évi 70. számában. A tájékoztató elérhető továbbá a Jogszabályi környezet/Ajánlások, tájékoztatók menüben az Elnöki tájékoztatók cím alatt, valamint a Kereső oldalon, az Ajánlások, tájékoztatók keresőfelületén keresztül is.
A Közbeszerzések Tanácsa Elnöke tájékoztatót tett közzé a Közbeszerzési Értesítő elektronikus megjelentetéséről. A tájékoztató felhívja a közbeszerzésekben érintettek figyelmét arra, hogy a Közbeszerzési Értesítő hiteles kiadását 2008. július 1-jétől kezdődően az érdeklődők elektronikus formában tudják elérni a Tanács honlapján (vagy a baloldali „Közbeszerzési Értesítő/Közbeszerzési Értesítő online menüből, vagy a jobboldalon látható, „Online változat” feliratú ikonra kattintva). A hirdetmények kereshető formában is megtalálhatók, ugyanakkor a hiteles kiadvány az adott lapszám teljes anyagát tartalmazó, elektronikusan aláírt pdf formátumú dokumentum. Az Értesítő díjmentesen hozzáférhető. Az elektronikus Közbeszerzési Értesítő oldalán a legfrissebb 5 lapszám látható, de lehetőség van mind a lapszámokban, mind a hirdetményekben történő keresésre. Bővebb információért kérjük olvassa el az oldal Súgóját. Tájékoztatjuk a honlap látogatóit, hogy 2008. június 30-áig a hiteles kiadásnak a papír alapú Értesítő minősül.