Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Elérhető a Közbeszerzési Hatóság új útmutatója.

A Közbeszerzési Hatóság keretében működő Tanács 2012. május 8-i ülésén megtárgyalta és elfogadta a Közbeszerzési Hatóság részajánlattétel lehetőségének az ajánlatkérő általi kötelező biztosításával kapcsolatos kérdésekről szóló útmutatóját.
A Közbeszerzési Hatóság keretében működő Tanács 2012. május 8-i ülésén megtárgyalta és elfogadta a Közbeszerzési Hatóság részajánlattétel lehetőségének az ajánlatkérő általi kötelező biztosításával kapcsolatos kérdésekről szóló útmutatóját. A 2012. január 1-jétől hatályos közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény 172. §-a (2) bekezdésének k) pontjában foglalt felhatalmazás alapján a Közbeszerzési Hatóság az állami vagyon felügyeletéért felelős miniszterrel egyeztetve készítette el a részajánlattétel lehetőségének az ajánlatkérő általi kötelező biztosításával kapcsolatos kérdésekről szóló útmutatóját. Az útmutató elérhető a „Jogalkalmazást elősegítő anyagok” menüpont „A Tanács útmutatói” almenüpont alatt, vagy letölthető INNEN .