Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Közbeszerzési Expo – közbeszerzési szakmai fórum a Közbeszerzési Hatóság szervezésében

A Közbeszerzési Hatóság 2012 szeptemberében Közbeszerzési Expo néven nagyszabású közbeszerzési szakmai fórumot szervez, melynek elsődleges célkitűzése, hogy egy helyen egy időben vonultassa fel a közbeszerzésekben közreműködő szerveket és szakmai szervezeteket.
A Közbeszerzési Hatóság 2012 szeptemberében Közbeszerzési Expo néven közbeszerzési szakmai fórumot szervez, melynek elsődleges célkitűzése, hogy egy helyen egy időben vonultassa fel a közbeszerzésekben közreműködő szerveket és szakmai szervezeteket. A rendezvény jellegét tekintve az interaktivitásra helyezi a hangsúlyt. Ennek megfelelően lehetőséget kívánunk biztosítani a közbeszerzések iránt érdeklődőknek, hogy a közbeszerzési eljárás lefolytatásával kapcsolatban felmerülő legfontosabb szakmai kérdéseket az említett szervek és szakmai szervezetek képviselőinek bevonásával megvitassák. A fenti célkitűzések megvalósítása érdekében az alábbi témakörökben tervezünk kerekasztal-beszélgetéseket: - a Kbt. és a végrehajtási rendeletek egyes jogalkalmazási kérdései, - az Európai Unió új közbeszerzési irányelvei, - a közbeszerzések ellenőrzésének rendszere. A rendezvény az „Expo” elnevezéséből is adódóan lehetőséget biztosít arra, hogy a közbeszerzéshez kapcsolódó szervek és érdekképviseleti szervezetek önálló standdal jelenjenek meg és ott mutathassák be tevékenységüket és nyújtsanak segítséget a standokhoz ellátogató érdeklődők közbeszerzési szempontú kérdéseit illetően. A rendezvény szakmai programja, valamint az egyes szervek, szervezetek megjelenési lehetőségének részletei hamarosan megtalálhatók lesznek honlapunkon.