Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] Szakmai konferencia az új közbeszerzési törvényről

A JELENTKEZŐK SZÁMA ELÉRTE A MAXIMÁLIS LÉTSZÁMOT, EZÉRT TOVÁBBI JELENTKEZÉSEKET NEM TUDUNK ELFOGADNI. A Közbeszerzések Tanácsa a 2011. szeptember 8-án megrendezett „Az új közbeszerzési törvény” című szakmai konferenciáját a nagy érdeklődésre való tekintettel megismétli. A megismételt konferencia időpontja 2011. október 12. (szerda), a részvétel térítésmentes. A konferencia rövid ismertetése honlapunkon elérhető a Konferenciák menüpontban.
A JELENTKEZŐK SZÁMA ELÉRTE A MAXIMÁLIS LÉTSZÁMOT, EZÉRT TOVÁBBI JELENTKEZÉSEKET NEM TUDUNK ELFOGADNI. A Közbeszerzések Tanácsa a 2011. szeptember 8-án megrendezett „Az új közbeszerzési törvény” című szakmai konferenciáját a nagy érdeklődésre való tekintettel megismétli. A megismételt konferencia időpontja 2011. október 12. (szerda), a részvétel térítésmentes. A rendezvény védnöke a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. A konferencia tervezett programja és a jelentkezés módjára vonatkozó információ honlapunkon elérhető a Konferenciák menüpontban.