Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Közbeszerzési Hatóság

Publikus Core Publikus Core
Visszaélés-Bejelentés Anonim Chat Anonim Chat KBEJ/KBA/CORE KBEJ/KBA/CORE Publikus KBA Publikus KBA Fenntarthatóság Fenntarthatóság
Portál Portál belépés

[Archív] A minősített ajánlattevők hivatalos jegyzékébe történő felvétel feltételeinek módosulásáról

A minősített ajánlattevők hivatalos jegyzékébe történő felvétel feltételeinek módosulásáról A Közbeszerzések Tanácsa elnöke tájékoztatót bocsátott ki a minősített ajánlattevők hivatalos jegyzékébe történő felvétel feltételeinek módosulásáról.
A minősített ajánlattevők hivatalos jegyzékébe történő felvétel feltételeinek módosulásáról A Közbeszerzések Tanácsa elnöke tájékoztatót bocsátott ki a minősített ajánlattevők hivatalos jegyzékébe történő felvétel feltételeinek módosulásáról. Az elnöki tájékoztató megjelent a Közbeszerzési Értesítő 2011. évi 82. számában (2011. július 18), továbbá letölthető a honlapunk Főmenü > Jogalkalmazást elősegítő anyagok > Elnöki tájékoztatók oldaláról. Felhívjuk a minősített ajánlattevők és a státuszra pályázók figyelmét, hogy aktualizálásra került a Pályázati lap és a Közlemény a minősített ajánlattevők jegyzékébe történő felvétellel kapcsolatban, melyek elérhetők a Jegyzékek és kapcsolódó dokumentumok > Minősített ajánlattevők > Kapcsolódó dokumentumok menüpontban.