Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Publikus Core

[Archív] Az Európai Bizottság konzultációt tart a harmadik országok EU közbeszerzési piacához való hozzáférésével kapcsolatban

Az Európai Bizottság tervezi a harmadik országok EU közbeszerzési piacához történő hozzáférésének jogi úton történő szabályozását, előzőekre figyelemmel konzultációt kezdeményezett, amelynek keretében az érdeklődőknek lehetősége nyílik egy on-line kérdőív megválaszolására, valamint a témával kapcsolatos konferencián történő részvételre is.
Az Európai Bizottság tervezi a harmadik országok EU közbeszerzési piacához történő hozzáférésének jogi úton történő szabályozását, előzőekre figyelemmel konzultációt kezdeményezett, amelynek keretében az érdeklődőknek lehetősége nyílik egy vélemény-formáló on-line kérdőív megválaszolására, valamint a témával kapcsolatos konferencián történő részvételre is. A kérdőív megválaszolásának határideje 2011. augusztus 2., a konferenciára 2011. július 8-án kerül sor. A részletes információk és a kérdőív a konzultációval kapcsolatos hivatalos honlapon a http://ec.europa.eu/internal_market/publicprocurement/modernising_rules/consultations/index_en.htm link alatt találhatóak meg.